Background

Winterspecialiteiten

In de koudere maanden van het jaar vindt u bij ons weer echte Hollandse specialiteiten. Alle specialiteiten komen uit eigen productie.

Toppers in ons assortiment

Zure zult

Lekker voor op de boterham.

Bakbloedworst

In zakeind met echt spekbloed. Fijn en grof verkrijgbaar.

Eisbein

Geheel uit eigen productie.

Rolpens in azijn

Lekker met rode kool.

Balkenbrij

Onze balkenbrij komt uit eigen prodcutie, wij maken de balkenbrij van bouillon, boekweitmeel, varkensvlees en lever. U kunt de balkenbrij aan een stuk of in plakken verkrijgen. Eventueel kunnen wij de balkenbrij voor u verpakken.

Casselerrib

Zonder been, rauw. In plakken verkrijgbaar.
Zeer geschikt bij winterse gerechten.

Zwoerdrolletjes

Zwoerd gekruid met zout en peper, gevuld met lapjes varkensvlees.

Twentse bakleverworst
Gesmolten rundvet en reuzel

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.