Vers vlees
Al ons vlees komt uit de omgeving. Wij slachten ons vlees zelf. Denk daarbij aan runderen, kalveren, varkens en lammeren. Ons rundvlees komt van vrouwelijk Hollandse dikbillen van het witblauwe ras. Het lamsvlees komt van echte Texelse lammeren. Wij slachten alleen zuigkalveren voor ons kalfsvlees.
Lamsvlees
Heerlijk vers lamsvlees uit eigen slachterij. Het lamsvlees wordt door onszelf bewerkt en verwerkt tot heerlijke specialiteiten. Zo kunnen wij garant staan voor hoge kwaliteit en smaakvol lamsvlees.
- Lamsbout
- Lamskotelet
- Lams racks
- Lamshaasje
- Lamsworstje
Al ons lamsvlees is zowel naturel, gekruid en gemarineerd verkrijgbaar.
Wild & gevogelte
Wild en gevogelte geeft door zijn specifieke smaak uw diner al snel een speciaal tintje. Heerlijk voor een luxe diner!
U kunt bij ons op bestelling diverse soorten wild en gevogelte verkrijgen.
Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om minimaal 4 werkdagen van tevoren te bestellen.
Lees meer...
Worstmakerij
Bloedworst maken
Slachten
Geheim van slagerij Kastelein