Background

Vers vlees

Al ons vlees komt uit de omgeving. Wij slachten ons vlees zelf. Denk daarbij aan runderen, kalveren, varkens en lammeren. Ons rundvlees komt van vrouwelijk Hollandse dikbillen van het witblauwe ras. Het lamsvlees komt van echte Texelse lammeren. Wij slachten alleen zuigkalveren voor ons kalfsvlees.

Lamsvlees

Heerlijk vers lamsvlees uit eigen slachterij. Het lamsvlees wordt door onszelf bewerkt en verwerkt tot heerlijke specialiteiten. Zo kunnen wij garant staan voor hoge kwaliteit en smaakvol lamsvlees.

  • Lamsbout
  • Lamskotelet
  • Lams racks
  • Lamshaasje
  • Lamsworstje

Al ons lamsvlees is zowel naturel, gekruid en gemarineerd verkrijgbaar.

Wild & gevogelte

Wild en gevogelte geeft door zijn specifieke smaak uw diner al snel een speciaal tintje. Heerlijk voor een luxe diner!

U kunt bij ons op bestelling diverse soorten wild en gevogelte verkrijgen.

Om teleurstelling te voorkomen vragen wij u om minimaal 4 werkdagen van tevoren te bestellen.


Lees meer...

Worstmakerij
Bloedworst maken
Slachten
Geheim van slagerij Kastelein

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.